If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска питах в Александър ауто и ми казаха, че имат мигачи и фарове за 145/6 марка "Леард'. Тея не бях ги чувал, за 'Депо' знам достатъчно, някой има ли впечатления?
Мерси предварително!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
За Depo чувам кофти работи, че даже било по-добре да си вземе човек оригинален Хела 2-нд хенд и да му ремонтира водачите, отколкото да вземе Депо Дилемата ми е сериозна. най-вероятно има счупени водачи, което ми оставя две алтернативи: да взема евентуално нов "Леард" или да си ремонтирам стария (то не е счупен). в първия случай оставам с нов леард, но 'счупения' трябва да го оставя на застрахователя
Ще съм благодарен, ако някой, който е чупил фар, сподели какъв и откъде е сложил
_______ 146 JTD - ex
Според мен - не рискувай с тези марки. Особено пък ако ще сменяш само единият фар. Вероятността да си имаш два различно изглеждащи фара е огромна. Аз бих си взел втора употреба ХЕЛА.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Според мен - не рискувай с тези марки. Особено пък ако ще сменяш само единият фар. Вероятността да си имаш два различно изглеждащи фара е огромна. Аз бих си взел втора употреба ХЕЛА.
Ами аз втора употреба си го имам, ама май му са отишли водачите. Ако взема 2-нд хенд Хела, вероятността да са счупени пак е над 95% Освен това тук става въпрос за щета, покривана от застрахователя
_______ 146 JTD - ex
А случайно за "Prasco" да е чувал някой? В "Италианеца' до Дръзки днес проверих и ми казах, че предлагат тази марка фарове, италиански били?! Нямаха наличен да го видя как изглежда. Работата със застрахователя клони към нов фар, щото е абсурд да ми отремонтират водачите на сегашния
_______ 146 JTD - ex
То е ясно, че 2-нд хенд е по-добре, но понеже става въпрос за щета, която се оправя безкасово, няма как да накарам сервиза да обикалят и да тестват дали се мърдат рефлекторите. за тях решението е нов фар, обаче понеже колата е над 3 годишна, не се подменят с оригинални части повредените
_______ 146 JTD - ex
Comment